Hands-on Marketingmanager 24 uur (m/v)

  • Genemuiden, Nederland

Hands-on Marketingmanager 24 uur (m/v)

Functieomschrijving

Barst jij van het creatieve marketingtalent en ben je een ster in het promoten van een merk of product? Ga jij graag aan de slag met een krachtig social media plan en het genereren van leads? Én ben je een teamplayer pur sang? Fantastisch, want ‘onze Maaike’ gaat ons op termijn verlaten en we zijn nu al hárd op zoek naar een vervanger!


Ben jij onze Maaike 3.0?!

Over enige tijd zitten wij met een lege stoel. Onze huidige marketingmanager ‘Maaike’ gaat ons verlaten. Heel normaal voor een interimmer, maar voor ons reden tot actie: want één ding is zeker: we kunnen echt niet meer zonder een enthousiaste, bevlogen en vakkundige marketingmanager. Daarom zijn wij op zoek naar onze Maaike 3.0!


Een typische dag uit het leven van een marketingmanager bij V-Kam Education:

Je start je dag met een kop koffie of thee achter je bureau; een mooi moment om je mailbox te checken. Je beantwoordt een mailtje van de SEO specialist over enkele aanpassingen op de website en plant meteen een online meeting in met de content marketeer van V-Kam Education. Daarna is het tijd om de social media planning erbij te pakken: wat staat er ingepland voor vandaag? Je zorgt dat de posts op de juiste tijd klaarstaan en checkt meteen of de planning nog up-to-date is.


Na een korte break ga je aan de slag met de contentplanning voor de aankomende maand. Wat moet er nog gebeuren om de planning compleet te maken? Aansluitend kijk je nog eens kritisch naar je buyer persona’s en de opgestelde klantreis; sluiten de thema’s in de contentplanning hierbij aan en wat er kan er anders of beter? Rond half twaalf heb je een kort overleg met je collega’s van de sales: op welke trainingen kunnen we meer gas geven?


Na de lunch staat er een teamoverleg op de agenda. Een goed moment om jouw nieuwe idee over het promoten van cursussen voor te leggen aan de rest. Je krijgt enthousiaste reacties en samen brainstormen jullie nog even door over de uitwerking van de nieuwe plannen. Een productieve meeting waar je vólop nieuwe energie van hebt gekregen!


De rest van de middag zet je je tanden in het optimaliseren van leadgeneratie via de website en nieuwsbrieven. Aan het eind van de dag sluit je met een voldaan gevoel je computer af; óp naar morgen!

Functievereisten

Jouw functie in a nutshell:

Jouw belangrijkste doel als marketingmanager bij V-Kam Education? Het vergroten van onze naamsbekendheid en het versterken van ons merk. Jij weet als geen ander hoe je een krachtige marketingstrategie uitstippelt die naadloos aansluit op de wensen en behoeften van onze (potentiële) klanten. Je bent hands-on strateeg. Je wordt blij van de combinatie van het uitzetten van een marketingstrategie én de uitvoering daarvan. Met jouw creatieve ideeën en marketing-knowhow zorg je ervoor dat steeds meer klanten V-Kam Education weten te vinden én (blijvend) gebruikmaken van onze diensten.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een geweldige werkplek met fijne collega’s, in een gemoedelijke, professionele omgeving. Onze ambitie is groot, onze aanpak laagdrempelig. Bij ons voel jij je meteen thuis! Daarnaast krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen en zelf initiatief te nemen. En natuurlijk ben je bij ons óók verzekerd van een goed salaris en voldoende vakantiedagen.

En dit zijn wij…

V-Kam Education® is al sinds 2001 actief als opleider in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid, mvo & milieu en voedselveiligheid. Een papier aan de muur is volgens ons niet het doel van een cursus of opleiding. V-Kam Education® wil écht resultaat realiseren voor mensen en organisaties. Impact op je werk.

Klanten verder helpen

We staan dichtbij onze klanten zodat we begrijpen wat de grootste uitdagingen zijn binnen het werkveld. Samen een goed plan bedenken en de beste resultaten boeken geeft ons telkens weer energie. Ons doel? Klanten vooruithelpen en bijdragen aan een veilige, duurzame en effectieve werkvloer!

Ambitieuze roadmap

Het is onze droom om in 2025 de beste opleider te zijn in kwaliteit, arbo, milieu en voedselveiligheid. Om dit te bereiken hebben we een ambitieuze roadmap uitgestippeld. De eindbestemming? Vijf keer zoveel bereik én dezelfde naamsbekendheid binnen onze doelgroep als die van KLM binnen de reisbranche!